Siirry sisältöön

Alstor 850H hakkuukone


Alstor 850H on uuden aikakauden hakkuukone, joka määrittelee metsätyön uudelleen! Alstor 850H on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin metsäammattilaisten tarpeita, tarjoten ennenkokematonta mukavuutta ja tehokkuutta hakkuutyössä. Tämä kone on ottanut aimo harppauksen kohti todellista hakkuukonetta, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu huolellisesti.

Koneen kuormainhydrauliikka on uudistettu tarjoamaan parempaa suorituskykyä ja tarkkuutta, kun taas avarampi hytti, alhainen melutaso, lattialämmitys ja huippuluokan istuin takaavat ammattimaisen mukavuuden pitkienkin työpäivien aikana. Nämä ominaisuudet tekevät Alstor 850H:sta paitsi erinomaisen työkalun, myös miellyttävän työympäristön.

Innovatiivisuus ei rajoitu pelkästään käyttömukavuuteen. Kehityksessä on keskitytty luomaan toimivia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka helpottavat sekä koneen käyttöä että huoltoa. Uudistettu hydrostaattinen voimansiirto, jossa hyödynnetään kardaaniakselia, maksimoi etenemiskyvyn ja nopeuden kaikissa maastoissa. Lisäksi tasauspyörästöjen lukitusmekanismi varmistaa, että koneen etenemiskyky on huippuluokkaa vaativissakin olosuhteissa.

Alstor 850H on 70 cm lyhyempi kuin 850 kombikone, mikä tekee siitä ketterän työjuhdan erityisesti tiheissä metsissä. Lisäksi Mowi P25 liikeratakuormain ja kuormaimen kallistusominaisuus parantavat työn nopeutta ja ulottuvuutta, tehden hakkuusta tehokkaampaa kuin koskaan.

Tämä kone ei ole vain luotettava ja helppo huoltaa, vaan se on myös suunniteltu kestämään vuosien vaativaa käyttöä. Alstor 850H:n kanssa voit luottaa siihen, että saat työt tehtyä nopeammin, mukavammin ja tehokkaammin.