Siirry sisältöön

Alstor 850 ajokone

Alstor 850 -ajokone asettaa uuden standardin metsätyölle, yhdistäen huippuluokan mukavuuden ja tehokkuuden. Uudistettu kuormainhydrauliikka, avarampi hytti, hämmästyttävän hiljainen melutaso, lattialämmitys ja parannettu istuin tarjoavat ammattilaisen kaipaamaa mukavuutta pitkiinkin työpäiviin.

Tämä kone ei ole vain mukava; se on suunniteltu tekemään työstäsi tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Uusitun hydrostaattisen voimansiirron ansiosta, joka on toteutettu kardaaniakselin avulla, Alstor 850 liikkuu maastossa sujuvasti, maksimoiden etenemiskyvyn ja nopeuden. Tarpeen tullen lukittavat tasauspyörästöt tarjoavat parhaan mahdollisen etenemiskyvyn haastavimmissakin olosuhteissa. Lisäksi koneen luotettavuus ja huollettavuus ovat nyt paremmat kuin koskaan.

Monipuolisuus on Alstor 850:n avainsana. Voit helposti muuntaa sen käyttämään joko energiakouraa tai harvesterikouraa, ja minivipujen ansiosta ohjaus on sekä tarkkaa että turvallista. Kuljettajan tehokkuus kasvaa merkittävästi koneen parantuneiden toimintojen ja ergonomian myötä, samalla kun työskentely pysyy turvallisena.

Alstor 850 on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen metsätyön vaatimuksiin - tarjoten yksinkertaisia, mutta toimivia ratkaisuja, jotka tekevät sekä käytöstä että huollosta vaivatonta. Tämä kone ei ole vain investointi työhösi; se on investointi tulevaisuuteesi metsäalalla.

Koe todellinen muutos metsätyössäsi Alstor 850 -ajokoneen avulla. Tehokkuus, mukavuus ja monipuolisuus yhdistyvät tässä metsäkoneiden uudessa lippulaivassa. Ota yhteyttä ja tutustu, miten Alstor 850 voi mullistaa työskentelysi metsässä.