Siirry sisältöön

Alstor 834

698000,00 kr / 1 kpl Alstor 834

Kun etsit huippuluokan pienmetsäkonetta, joka vastaa kaikkiin metsänhoitotarpeisiisi, ALSTOR 834 on ylivoimainen valinta. Uudistetussa ALSTOR 834:ssä yhdistyvät edistyksellinen tekniikka ja käyttäjäystävällisyys, tehden siitä ihanteellisen kumppanin monenlaisille metsätyömaille.

Erona Alstor 822-malliin, ALSTOR 834 tarjoaa lämmitetyn turvaohjaamon, joka on testattu FOPS-, OBS- ja ROBS-standardeilla, varmistaen turvallisuutesi kaikissa olosuhteissa. Lisävarusteena saatava ilmastointi takaa mukavuuden työskentelyyn vuoden ympäri. Mekaanisen voimansiirtonsa ansiosta, ALSTOR 834 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

ALSTOR 834 on suunniteltu edeltäjänsä, ALSTOR 833, pohjalta tuoden uusia ominaisuuksia ja parannuksia, kuten lukittavat tasauspyörästöt. Nämä mahdollistavat koneen sujuvan liikkumisen ja maanpinnan suojelemisen käännöksissä. Lukittavien tasauspyörästöjen ansiosta koneen etenemiskyky on huippuluokkaa, erityisesti haastavissa maastoissa.

Uudistetun mallin myötä voimansiirron luotettavuus ja huollettavuus ovat parantuneet, nostaen tuottavuuttasi ja vähentäen seisokkiaikoja. Uusi takavaunu, jonka suunnittelu mahdollistaa pankkojen vapaan sijoittelun, tarjoaa joustavuutta eri käyttötarkoituksiin. Vahvistetut tukijalat ja parannettu huollettavuus uuden muotoilun myötä takaavat koneen pitkäikäisyyden.

Valitse ALSTOR 834, kun haluat investoida kestävään ja monipuoliseen pienmetsäkoneeseen, joka palvelee metsänhoitotarpeitasi luotettavasti ja tehokkaasti. Uudistetut ominaisuudet ja parannettu suorituskyky tekevät siitä täydellisen valinnan ammattimaiseen metsänhoitoon.