Siirry sisältöön

Alstor 822

589000,00 kr / 1 kpl Alstor 822

Alstor 822 edustaa innovaatiota, tehokkuutta ja monikäyttöisyyttä metsätyössä. Tämä kone on kehitetty suositun Alstor 821-mallin pohjalta, ottaen huomioon käyttäjien toiveet ja tarpeet. Alstor 822 erottuu edeltäjästään lukuisilla merkittävillä parannuksilla, jotka tekevät siitä välttämättömän työkalun ammattimaiseen metsänhoitoon.

Yksi tämän koneen keskeisistä ominaisuuksista on sen mekaaninen voimansiirto, joka takaa sujuvan ja luotettavan käytön kaikissa olosuhteissa. Avo-ohjaamon ansiosta kuljettaja voi helposti siirtyä koneen ulkopuolelle kummalta puolelta tahansa, mikä nopeuttaa työskentelyä ja lisää käyttömukavuutta.

Uudistetussa Alstor 822:ssa on lukittavat tasauspyörästöt, jotka mahdollistavat koneen etenemisen maanpintaa vaurioittamatta – erityisesti käännöksissä. Lukittavat tasauspyörästöt varmistavat, että kone pystyy liikkumaan tehokkaasti myös haastavissa maastoissa, tarjoten parhaan mahdollisen etenemiskyvyn. Voimansiirron luotettavuus ja huollettavuus ovat myös saaneet merkittäviä parannuksia, mikä vähentää käyttökatkoja ja tehostaa työskentelyä.

Alstor 822:n uudistettu takavaunu, tasaisen pohjan ja vapaasti sijoiteltavien pankkojen ansiosta, tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Vahvistetut tukijalat ja huollettavuuden parannukset uuden muotoilun kautta tekevät koneesta entistä kestävämmän ja helpomman pitää huippukunnossa.

Valitsemalla Alstor 822:n investoit paitsi koneeseen, myös työsi tehokkuuteen, luotettavuuteen ja monipuolisuuteen. Se on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin metsäalan ammattilaisten tarpeisiin.